Kaj je podaljšana stava C

Za tiste, ki so v taki igralniški igri običajno na voljo do deset $, so meritve nad limperji lahko zagotovo deset $, pa tudi kakšen drug velik blind na limperja. Približno trije udeleženci so odšepali in želite tudi iso, nato pa jim zaslužite kar 16 $. Glede na to, kako tekmeci odgovorijo, kot je agresija, lahko dvignete tudi ogromno. Morda bomo presenečeni, ko odkrijemo, da ima igranje donkov ključno vlogo v komercialno pravi igri. Povedano drugače, kadarkoli ne uporabljamo donk-wagers v nekaj situacijah, ne maksimiziramo stopnje zmage. V igralniškem pokru ni nobenih absolutov, da se prepričate, toda ko se enkrat soočite s temi nasprotniki, je najbolje, da se tiho oddaljite od opozarjanja in se popolnoma odločite za blefiranje.

in play betting

  • Sprejemanje te vrste kratkih razlik je tisto, kar loči višje igralce od igralcev.
  • Ker te roke igrajo na srečo, da imajo zelo majhno resnično vrednost glede tega flopa (morajo doseči zadetek zaradi malo slabega dajanja, da bi dobro stavili), bi se radi norčevali le z majhnimi meritvami.
  • Kraja je pravzaprav odprto izboljšanje CO, BTN, sicer SB kljub moči rok.
  • Ali pa ste se morda malo igrali s konkurenco in videti je, da 100-odstotno postaja c-gaming.

Torej bi morali c-izbiro v povprečju 70 odstotkov časa — to morda ni velika razlika, vendar je pomembna v primerjavi s c-igre na srečo 100 odstotkov časa. Za primere vseh, predpostavimo, da ste višali pred flopom in je preprosto klical igralec na velikem blindu. Kar zadeva c-gambling the value hand stave-sportne.com na tejto stránke , se odločite za točno kakšen potek akcije za vlažne ali pokojne klepetalnice in so tudi ključ do blefiranja. In te ponudbe navzgor niso blefiranje, če ne vključite veliko varovanja ali izjemno odličnega blokerja. Za tiste, ki čakajo, da lahko stavite pred jezerom, je velikost po lastni izbiri morda krajša, na splošno za vašo izbiro ni veliko moči.

Vaše najboljše blefiranje Povsem nov Lake Cheat Piece

Prednost lastniškega kapitala bo povezana z obsegom stav. Svež, močnejši kot je izbor igralca, več dodanega bonusa mora staviti. Upoštevajte, da je bila ta vrsta razponov zgrajena z relativnimi živimi igrami na kavču v vaših mislih. Veliko internetnih ljudi, ki sem si jih ogledal pri komentarjih, meni, da so zelo zgodnji prostori nekoliko preveč povešeni za večino spletnih flash iger. V teh klepetalnicah vam praktično ni treba razmišljati, kaj boste naredili s svojim dajanjem, preprosto izberite vse svoje možnosti. Prihranite svojo glavo z elektriko, da dobite več najsodobnejših mest na rokah.

Allan Mello postane Wsop Milijonar Inventor Champion Inside Poker Paradise

Če stavimo 22 bb (65-odstotna stava razmerja v potu) in imamo imenovano od vas do igralca, bomo zajeli zasluge za obračanje z 78,5 bb na potu in 67 bb na koncu. To razmerje med kupom in vsebnikom nam omogoča, da se zlahka poženemo na vrsto (več o tem v kodi #5). 8♠ 3♣, majhna razmerja stav (33 odstotkov v tem primeru) dajejo izjemen občutek. To je zato, ker je naš seznam dobro vrednih kart nepraktičen, da bi vam pomagal, da se izognete spremembi, zato nismo spodbujeni, da bi umaknili ves lastniški kapital našega izzivalca z veliko višjo stavo. Poleg tega, da poskušate najti dobro vrednost, stavite na flop in zavrnite lastne nasprotnike zavarovanja, ko odstopijo.

Kaj pravzaprav je Game Theory Max Gto?

Ki imajo izkušnje s številnimi spremembami v strategiji c-stav, je bila pravzaprav začetna vizija, tako da lahko končno pridobite analitično in GTO perspektivo sprememb posameznikov. Natančneje, preprosto v tej sezoni sem končno spoznal novega genija o odlični 33-odstotni strategiji c-iger za kuhanje. Nadaljevanje iger na srečo (c-stave) postaja tako površno, kar morda izvajajo zelo začetniki strokovnjaki za konkurenco, ki so bili dvakrat prepričani.

7. predlog: Naučite se igrati glave

Ko uporabimo izraz “močnejši”, si bomo predstavljali, da so bili upoštevani ustrezni parametri, vendar ga na tej strani ne bom razbijal do resnice. Običajno so bili udeleženci usposobljeni, da pogledajo vse ulice do vašega preteklega agresorja, preveč jih je povsem zaprtih glede pojma igranja magarcev. Morali bi ga analizirati, ker ponavadi odklene vaše lastne oči, da bi v katerih nasprotniki delali težave. Prepoznali boste dobro od slabega in morda boste natančno prebrali, od kod prihaja vaša prednost.

Tako kot pri prejšnjem problemu, ima najnovejši dvignik pred flopom največjo intenzivnost potovanja in višjo. Natančen in enostaven za uporabo vizualni signal stran od izbir GTO pred flopom, da imate cuatro in lahko dobite 5 kreditov Cooking pot Limitation Omaha. Nova pravilnost c-igranja v pokru se lahko razlikuje glede na težavo, težnje nasprotnikov in vašo doslednost na deski, pri čemer ni fiksnih zakonov. Zato se prepričajte, da nakazujete navzgor, če želite imeti PokerNerve’s Bounty Huntsman Way in postati kralj igre z nizi na ravni. Spoznajte izjemno hitre izračune v video igrah, da povzročite nagrade, in odkrijte več kot 100 primerkov rok, da se prepričate, da se boste vsakič naučili narediti najboljšo izbiro, ki jo lahko. Ne upajo vedno, da bodo dobili veliko časa, še posebej, ko rastete.

In potem zbere nekaj na spremembo, vendar je kljub temu vreden stav glede vsakega nasprotnikovega flopa, tako da skupina 5 nima showdowna, ki bi bil res vreden preverjanja. Pomembno je, da boste našli okoliščine, v katerih bi radi pregledali vašo spremembo, da bi zagotovo zakonito izboljšali našo showdown vrednost, vendar ne dovolj za potrditev nadaljnjega polariziranega obsega. Recimo, da je Villainova zelo vredna raznolikost pravzaprav pretežno sestavljena iz AJ, TT in vaših KQ.

Prvotna prednost stavnic

Oglejmo si veliko pomembnejšo analogijo, kjer danes popolnoma nov inside the-position pro dejansko umakne popolnoma nov AK high hand, in to bodo nekateri strokovnjaki, ki jih boste izvajali. Lokacija, o kateri bomo prav tako razmišljali, je turnirska igra 50BB, ki ima odličen ante BB, kjer izboljšamo na začetku ugleda, telefonske klice na sredinskem položaju, sveže zavese se upognejo in tudi flop pride 962, ki ima oznako flush. To je manjša napaka, ki jo je mogoče izkoristiti, v primerjavi s tistimi iz glavnega Blinda, a jo je vseeno mogoče izkoristiti. Ne glede na to, ali vaš igralec ni pripravljen dobro staviti na vas v nizih, da bi imeli dobro vrednost za lake, se lahko omejite pri iskanju blefov, ko se soočite z njegovimi stavami na riverju, kadar koli zgreši. Kljub temu, da ima Cutoff veliko spregledanih žrebov v svojem razponu, se ta izbranec nikoli ne splača staviti s overpair-om.

To so udeleženci, ki pogosto zahtevajo odstopanje, pri nizu 75 odstotkov pri velikem slepem stavu in verjetno boste še višji pri hitrem slepem stavu. Ustrezno razširim svoj obseg kraje, tako da lahko vidite, kako pogosto se ti udeleženci upogibajo. Da bi pokazali pravilno sredstvo za boj do slepih oči, raziščimo položajne statistike nekaterih dodatnih uporabniških modelov in natančno ugotovimo, kakšne smernice lahko iz tega izluščimo.